Creatieve ideeen2018-10-19T08:29:02+00:00

Een inspiratie pagina vol met creatieve ideeën!

Deze creatieve ideeën zorgen voor grote inspiratie! Gebruik ze gerust. Wij hebben ze via Pinterest gevonden en op onze website geplaatst. Dat scheelt jou een hoop zoeken en een hoop tijd. Speur rustig door deze pagina en kijk of er wat leuks bij zit om te doen met de kids of juist om een tof logo te maken voor jou kamp! Laat je creativiteit maar gaan!

Mik in het blik

Pak een aantal blikken, hang deze op en probeer er een bal in te gooien! super makkelijk te maken maar toch super leuk om te doen!

Pool noodle darts

Hoe vet is dit! pak pool noodles, maak ze vast met duct tape zoals op de foto en gooien maar! elke kleur heeft een punten aantal!

Melkfles vang spel

Een simpel spel, map een halve jerrycan waar meestal 1,5 liter melk in zit. Snijd de onderkant eraf en maak hem even schoon. pak een touwtje en doe deze door de melkfles. Draai dan de dop erop en het touwtje zit vast. maak nu een balletje van kranten en duct tape. Nu is het de kunst om het balletje met een slinger op te vangen!

Handschoen monsters

Maak met wat goedkope handschoenen en wat kleinere stukjes stof, knopen, draad enz. de mooiste monsters.

Ninja balls

Noem ze Yoshi eieren, Stress-ballen of Ninja Turtle ballen. Zo maak je van een paar ballonnen en bakmeel in een paar zelf gemaakte superhelden power balls.

Lichtgevende ogen

Maak het bos een beetje enger met bijvoorbeeld een spooktocht! Knip een touwtje, Plak beide gaten dicht met een stukje duct tape met de uiteinde van het touwtje eraan vast. Zo kan je de ogen ophangen aan de bomen. Snijd er twee ogen uit en stop er vervolgens een breekstaafje in. Hang ze nu in de boom en als het donker is zie je overal ogen in het bos!

Pittenzak gooien

Een plank die schuin afloopt met een gat erin, een paar pittenzakken en je hebt een super spel! tegenover elkaar staan en bij elkaar in het gat van de plank gooien! punten tellen !

Draairad

Een draairad is ideaal om punten mee te verdienen. De teams kunnen inzetten en bijvoorbeeld de inzet verdubbelen maar ook alles kwijtraken kan. Maar het draairad kan ook worden gebruikt voor een spel zelf. Een random spel wat ze moeten spelen dat gekozen is door middel van het draairad

Levensgroot Jenga!

Haal tuinpalen hout, zorg ervoor dat ze wel een beetje recht zijn. Zaag deze op de gewenste maat en je hebt al een levensgrote Jenga!

Enge Spoken

Neem een model hoofd (kan gekocht worden bij de knutselwinkels) en doe er kaasdoek overheen. Lijm het doek vast aan het model hoofd. Zorg er wel voor dat het doek er goed stak overheen zit om het gezicht naar voren te laten komen.

Hotdog mummies

Maak met wat knakworsten en bladerdeeg de leukste mummies!

Dekspel balspel

Heel simpel met een dekzeil en tennisballen een leuk spel maken! Makkelijk en toch super leuk!