Een inspiratie pagina vol met creatieve ideeën!

Deze creatieve ideeën zorgen voor grote inspiratie! Gebruik ze gerust. Wij hebben ze via Pinterest gevonden en op onze website geplaatst. Dat scheelt jou een hoop zoeken en een hoop tijd. Speur rustig door deze pagina en kijk of er wat leuks bij zit om te doen met de kids of juist om een tof logo te maken voor jou kamp! Laat je creativiteit maar gaan!

Creatieve ideeën!

pompoen rook

Rokende pompoen

Snijd een pompoen uit tot een leuk gezicht. vergeet niet de achterkant van de pompoen ook open te maken. Plaats hierin een rookmachine en voila! je hebt een rokende pompoen! ideaal voor een halloween thema.

plank stampen

Plank stampen

Met een plank en een blok een wip maken. Leg bijvoorbeeld een bekertje water op de plank. De kids moeten met een trap op de plank het bekertje opvangen. Lekker voor mooi weer!

handschoen monsters

Handschoen monsters

Maak met wat goedkope handschoenen en wat kleinere stukjes stof, knopen, draad enz. de mooiste monsters.

dekzeil bal spel

Dekspel balspel

Heel simpel met een dekzeil en tennisballen een leuk spel maken! Makkelijk en toch super leuk!

hot dog mummies

Hotdog mummies

Maak met wat knakworsten en bladerdeeg de leukste mummies!

bekertje vullen met rietje

Bekertje vullen

Met een rietje een bekertje vullen met water. Kan ook in combinatie met een parcours.

 

spooky ogen

Lichtgevende ogen

Maak het bos een beetje enger met bijvoorbeeld een spooktocht! Knip een touwtje, Plak beide gaten dicht met een stukje duct tape met de uiteinde van het touwtje eraan vast. Zo kan je de ogen ophangen aan de bomen. Snijd er twee ogen uit en stop er vervolgens een breekstaafje in. Hang ze nu in de boom en als het donker is zie je overal ogen in het bos!

Ghost dresses

Enge Spoken

Neem een model hoofd (kan gekocht worden bij de knutselwinkels) en doe er kaasdoek overheen. Lijm het doek vast aan het model hoofd. Zorg er wel voor dat het doek er goed stak overheen zit om het gezicht naar voren te laten komen.