Gratis spelschema voorbeelden downloaden!

Wat voor spelschema heb ik nodig? Er zijn een aantal verschillende spelschema’s zoals een knock out of doordraai schema. Welk type spelschema je nodig hebt is afhankelijk van het spel of spellen en of er tegen elkaar moet worden gestreden of juist niet. De verschillende spelschema’s zijn hieronder uitgelegd. Ook kan je bij elk soort spelschema een gratis voorbeeld downloaden door een simpele tweet of facebook bericht.

Doordraai schema

kampidee doordraai schemaDit is een van de makkelijkste schema’s om te volgen en te maken. Dit schema wordt gebruikt als er meerdere spellen en teams zijn waarbij er niet tegen elkaar word gespeeld. Elk team speelt 1 keer het spel en de score wordt daarvan opgeschreven. Lees even de regel tekst en je snapt hoe het schema in elkaar steekt. Het voorbeeld doordraai spelschema gaat over 8 teams en 8 spellen.

Doordraai schema met 2 teams tegen elkaar

kampidee doordraai schema teamsHetzelfde als bij een normaal doordraai schema is dit niet moeilijk om te maken. Het is alleen goed opletten dat de teams wel goed afwisselen. Het is natuurlijk leuker als er elke keer andere teams tegenover elkaar staan om te strijden. Lees even de tekst in het schema en je snapt hoe het schema in elkaar steekt. Het voorbeeld doordraai spelschema voor teams gaat over 8 teams en 8 spellen.

Competitieschema

kampidee competitie schemaDit spelschema is gemaakt voor een competitie. De teams strijden allemaal 1 keer tegen elkaar. Het team met de meeste punten die wint het spel. Het is een makkelijk schema maar soms toch even een puzzel om het te maken. Daarom hebben wij dit al voor jou gemaakt en gratis om te downloaden. Dit is een mooi competitie schema voorbeeld om mee te beginnen. Vol de instructie van twee regels op en je hebt een mooi schema. Het schema is nu gemaakt voor 8 teams maar dit is makkelijk uit te breiden.

Schrijf je gratis in en download de de spelschema’s!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om onder andere de spelschema’s te downloaden. Zo blijf je ook gelijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes van kampidee! Wij zullen je email adres alleen gebruiken om af en toe een mailtje te sturen.